DØDSBO

OPKØB AF DØDSBO?

Køb af dødsboer foregår altid med respekt og omtanke - Det er vores erfaring, at der ofte er følelser og sorg indblandet, hvilket vi har fuld forståelse og respekt for. Vi er derfor uddannet til, at udvise forståelse og tålmodighed og ikke desto mindre en professionel tilgang til det enkelte dødsbo.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.
Tlf.: 29 90 92 24
Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aarhus Reto & Trend køber næsten alt... Overalt i jylland.

Køb af flytterester, restindbo og dødsboer

Aarhus Retro & trend opkøber dødsboer, flytteindbo og flytterester - eller dele af dødsboer. Der skal naturligvis være tale om indbo af en rimelig kvalitet og stand. Send os en mail eller ring til os, så vi kan aftale nærmere.

Vi rydder det hele - eller køber noget af det du vil af med.
Uanset om det hele skal ryddes eller du blot vil sælge nogle af tingene, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder altid en seriøs gennemgang og klar besked om, hvilken pris vi kan tilbyde dig, og vi vejleder gerne på stedet omkring salg af særlige effekter. Vi giver et uforpligtende tilbud uanset om der blot er tale om færre ting eller hele villaer fra kælder til loft. Vi kommer i huse, lejligheder og sommerhuse. Ring til os og få en aftale.
Uanset om der er tale om indbo af højeste kvalitet (designmøbler, keramik, porcelæn, lamper m.m. af høj kvalitet) eller blot almindeligt blandet indbo og diverse, så kontakt os og få et tilbud på køb af dele eller komplet tømning af den bolig det drejer sig om.
Ønsker du en komplet tømning vurderer vi naturligvis indboets værdi imod det arbejde der er med tømningen - og giver dig den rigtige pris. Vi har med tømning af boliger flere gange om ugen stor erfaring med arbejdet - og vi gør os umage for at udføre det pænt og som aftalt

 

Vi køber også småting....

Har du noget porcelæn, glas eller andre spændende ting - er du også velkommen til at kontakte mig. Kig lidt på vores side og se, hvad vi mest er interesseret i. Send et et foto eller kom forbi forretningen med tingene.
Vi handler ikke kun med fine og dyre ting. Måske har du et gammelt køkkenbord, et par små skamler eller en kasse med ting, du har sat ned i kælderen...
Så hvis du vil have os til at komme til dig - så brug lejligheden til også at finde de småting du har stående i kælder eller på loftet frem, så vi også kan se på det hele, når vi nu er i gang - det vil vi være glade for og så gør du selv en bedre handel.

Ring til os eller send en e-mail:
Skriv til os på mail og fortæl lidt om, hvad du har, evt. hvor mange dele af hver ting. Du kan evt. vedhæfte et foto - det behøver ikke være perfekt eller specielt stort, blot så vi får en fornemmelse af tingene.