BETALING OG FRAGT

Hvis du ikke selv vil hente dit køb i butikken, kan du få det tilsendt. Dog er der nogle varer - f.eks. de store skolekort, plancher og møbler, som vi normalt ikke påtager os at sende. Vi bruger primært Post Danmark og følger deres takster.

Bemærk: Pris for porto/forsendelse der er angivet ved varerne er for 1 stk. af denne - køber du flere forskellige ting sparer du naturligvis porto og betaler kun for det den samlede pakke vejer - vi tillægger KUN forsendelses omkostning og intet gebyr.

 1. Selvafhentning: Vil du selv hente dine varer i vores butik (evt. tid efter aftale) koster det naturligvis ikke noget. Og vi kan godt stille varer til side til dig i et stykke tid, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi med det samme. Du skal blot aftale det med os.
 2. Småting: Alle ting som vejer under 1 kg inkl. emballage sendes som brev.
 3. Mindre ting med en vægt mellem 1 og 5 kg. inkl. emballage sender vi nu som pakke uden omdeling. Det koster 60,-. Du får en email eller sms, når din pakke ligger på dit posthus klar til afhentning. Vi har valgt denne løsning som standard, da mange ikke er hjemme ved ombringning, og fordi Post DK tilbyder at sende sms eller email om afhentning. Det giver en større fleksibilitet og ikke mindst en billigere løsning. Og fordi de fleste alligevel selv henter pakken på posthuset. 

Altså: Når vi sender en pakke uden omdeling til dig, får du en sms eller email fra Post Danmark om, hvornår pakken ankommer og på hvilket posthus, du kan hente den. Husk at skrive dit mobilnummer i tekstfeltet, hvis du vil have en sms. Ellers får du en email på den adresse, som du anfører.
 4. Ting med vægt over 5 kg: Ting som inkl. emballage vejer mere en 5 kg sendes også uden omdeling. 


  • En pakke mellem 5 og 10 kg koster 90,- kr.
  • En pakke på mellem 10 og 20 kg koster 150,- kr. 
 5. Skulle du ønske at få pakken sendt med omdeling koster det:


  • En pakke op til 5 kg koster 100,- kr. 
  • 
En pakke mellem 5 og 10 kg koster 130,- kr.
  • En pakke på mellem 10 og 20 kg koster 190,- kr. 

 6. Større varer: Vi sender ikke større varer som møbler, store landkort m.v. da det ganske enkelt er alt for besværligt. MEN du er velkommen til at købe varen og hente (eller få den hentet) indenfor et par uger. Vi stiller gerne tingene til side til dig - og opbevarer dem til du kan komme forbi. Eller du kan få dem leveret - se nedenfor.
 7. Udland: Alle priser på forsendelse er indenfor Danmarks grænser. Ved forsendelse til Udland beregner vi en pris i hver enkelt tilfælde - så spørg blot.

Hvis du fortryder en handel….

Skulle du fortryde dit køb hos os, har du 14 dages fuld returret. Vi refunderer det fulde beløb minus forsendelse. Det vil sige, at du selv sørger for at returnere varen til os i forsvarlig emballage, og vi vil efter modtagelse af varen refundere dig varens pris.